Откъде да започнем, когато става въпрос за Пиърс Броснан? Този мъж

...
Откъде да започнем, когато става въпрос за Пиърс Броснан? Този мъж
Коментари Харесай

Любов като в приказките: Как Пиърс Броснан опази брака си цели 22 години

Откъде да стартираме, когато става въпрос за Пиърс Броснан? Този мъж е истински благородник, както от вътрешната страна, по този начин и извън.

Може би най-известен с ролята си на Джеймс Бонд, надареният ирландски артист събра голям брой фенове през годините. Тази почитател база, разбираемо, се състои от доста дами, които са привлечени от неговия сексапил и неоспорим съблазън. 

Що се отнася до Броснан, той е почитател единствено на една жена и това е неговата брачна половинка Кийли Смит , за която е женен от 22 години. 
                             

Холивудските двойки нормално нямат най-хубавата известност, само че те двамата упорито се опълчват на този стандарт. Известно е, че Броснан е изцяло предан на жена си, а да не приказваме за децата.  Двамата са споделяли, че се смятат както за сътрудници и любовници, по този начин и за най-хубави другари. 

Пиърс и Кийли се срещат през 1994г. на плаж в Мексико и тази среща трансформира живота им вечно. Двамата се венчаят на скромна гала в Ирландия през 2001г. и оттова стартира тяхното вълшебно любовно премеждие. 
                             

Вероятно се питате каква е тайната за сполучливия им брак. Ние ви даваме отговорите в нашата изложба: 
 Вижте по какъв начин Пиърс Броснан и брачната половинка му опазиха брака си 22 години  Вижте по какъв начин Пиърс Броснан и брачната половинка му опазиха брака си 22 години  Вижте по какъв начин Пиърс Броснан и брачната половинка му опазиха брака си 22 години  Вижте по какъв начин Пиърс Броснан и брачната половинка му опазиха брака си 22 години
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР